Nieuwsbrief:

Betaalmogelijkheden MOWI Merkkleding

We willen dat je veilig en met plezier winkelt. Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel en vertrouwd zijn. Op deze pagina vind je alle mogelijke betaalwijzen terug, zodat je de betaalmethode kunt kiezen die het beste bij je past.

Al de op deze website getoonde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Veilig betalen
De betalingsgegevens die je doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Mowi Merkkleding worden gelezen of anderszins worden achterhaald. Onderstaande uitleg geeft stapsgewijs aan hoe het betalingstraject verloopt.

Betalingstraject
Je hebt een keuze gemaakt voor een bepaald artikel op de site en je hebt je adres- en bezorggegevens ingevuld. Op je beeldscherm verschijnt het betaalscherm met de verschillende betaalmogelijkheden. Hieruit kies je de gewenste betaalwijze:

Online betalen
Indien je kiest voor een online betaalmethode is bij een succesvolle verwerking je betaling direct bij ons binnen en kunnen wij je order meteen in behandeling nemen.

Transacties met creditcard worden secure afgehandeld, voor de afhandeling van deze transacties maken wij gebruik van de internetkassa van MultiSafe Pay. Je kunt een beveiligde website herkennen aan het slotje onderin je scherm tijdens het betalen. Wij bieden je de volgende online betaalmethodes:

- iDEAL, online betalen via ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers
- betaling achteraf per acceptgiro (+1,50 administratiekosten)
- creditcard; wij accepteren EuroCard/MasterCard, Visa en Maestro
- Mister Cash (voor Belgische klanten)
- Duitse Giropay en SOFORT Banking
- PayPal
- een cadeau- of tegoedbon, uitgegeven door Mowi-Merkkleding.nl

Offline betalen
Bij een offline betaalmethode kan het enige werkdagen duren voordat wij je betaling ontvangen. Omdat je order pas in behandeling wordt genomen op het moment dat wij je betaling ontvangen hebben, dien je rekening te houden met een langere levertijd. Je kunt kiezen uit de volgende offline betaalmethode:

- overboeking via onze IBANrekening. Deze krijg je gemaild zodra wij de bestelling hebben ontvangen

Onze servicepartner Multisafe Pay
Wanneer je kiest voor een online betaalmethode m.u.v. de achteraf methoden acceptgiro, word je computer via een beveiligde lijn naar de Payment Provider Multisafe Pay geleid. Dit houdt in dat je gegevens gecodeerd verstuurd worden (zgn. secure connection).
Je herkent een beveiligde verbinding aan het slotje  onderin je scherm. Op dat moment word je doorgeschakeld van de website van Mowi-merkkleding naar het betalingssysteem MultiSafe Pay . Zodra MultiSafe Pay je betaling ontvangen heeft, krijgen wij een akkoord binnen en zullen wij je bestelling verwerken.

Klarna
Klarna voert voor Mowi Merkkleding het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een factuur per e-mail van Klarna ontvangt om het gekochte product te betalen. Je kunt bij Mowi Merkkleding betalen met digitale factuur of eenmalige machtiging tot een bedrag van  €  1500 Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/policy/data/nl_nl/privacy_statement.pdf Wij delen klantinformatie met Klarna uitsluitend voor uitvoering van de gegevenscontrole en niet voor commerciële doeleinden. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het https://klarna.com/nl/klantenservice van de achterafbetalen website.

Orderbevestiging per e-mail
Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat je je e-mailadres correct op de website opgeeft!
De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij je order hebben ontvangen. Mowi Merkkleding is gerechtigd om bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen.